ЕКСПЕРТНА РАДА

Експертна Рада Аналітичного центру CSSD  створена з метою визначення стратегічних сфер досліджень суспільства.

Складається із 15 осіб, до складу входять - 5 науковців, 5 власників та керівників бізнесу, 5 державних службовці.

Щоб стати членом Експертної Ради, потрібно заповнити заявку  і пройти процедуру кваліфікації та затвердження Головою організації.

Руслан Бельтюков

Засновник і генеральний директор Львівської школи керівників бізнесу. Досвід у сфері управління бізнесом та громадськими організаціями понад 20 років. Пройшов шлях від агента до генерального директора холдингу (8 підприємств). Здобув кваліфікаційний ступінь Master Business Administration та ступінь Master Public Administration. Засновник Всеукраїнської асоціації керівників бізнесу, Львівського центру розвитку малого бізнесу, Громадської школи бізнесу, Ресурсного центру бізнесу.

Олександр Білоус

Директор Львівського центру розвитку малого бізнесу. Управлінський досвід з 1994 року. Бізнес-тренер із стратегічного та процесного управління, бізнес-моделювання у Львівському центрі розвитку малого бізнесу.Отримав ступінь MBS та МВА у ГРОМАДСЬКІЙ ШКОЛІ БІЗНЕСУ. За останні 5 років реалізував понад 350 бізнес-моделей. Провів більше 950 годин тренінгів та консультацій.